Additional Question and Answer for RFA 2013-004
Financing To Build Larger Permanent Supportive Housing Properties
For Persons With Developmental Disabilities

Question: In Section Four B Applicant Information, it refers to “Non-Profit Applicant entity” in a
number of questions. In Rule 67-48 there are definitions for “Applicant” and “Non-Profit”, but
not “Non-Profit Applicant”. On any housing credit deal, the applicant will be a for-profit entity
(Limited Partnership or LLC) with a “non-profit” controlled GP or managing member. For the
RFA purposes, does a for-profit partnership or LLC where a qualified “Non-profit” entity owns
100% of an entity that owns 51 % of the GP or managing member interest and receives at least
25% of the developer fee qualify as a Non-Profit Applicant?

Answer: For purposes of the RFA, an Applicant that meets the definition of “Non-Profit” in
Chapter 67-48, F.A.C., will be considered a Non Profit Applicant, subject to the requirements of
the RFA.
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